SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yatak Odasına Kamera Taktı, Hırsız Komşu Kadın Çıktı

Bu haber 16 Mayıs 2017 - 18:44 'de eklendi.

Adana’da bir ev sahibi, 1.5 yıldır altın ve para çalınan yatak odasına gizli kamera takınca, hırsızın komşu kadın olduğunu ortaya çıkardı. Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, Fatih K.’nin yatak odasından 1.5 yıldır 15 bin lira değerinde altın ve para çalındı. Hırsızlıkla baş edemeyen Fatih K. yatak odasına gizli kamera yerleştirdi.

KOMŞUSU ÇIKTI

Fatih K. eve gelip akşam görüntüleri izlediğinde bir kadının yatak odasına girerek elbise dolabının içinde para olan cüzdanı aldığını gördü. Görüntüyü kontrol ettiğinde kadının alt komşusu Dilek A. olduğunu tespit etti.

‘ZARARI ÖDEYİN’ DEDİ

Fatih K., polise başvurmadan önce Dilek A.’nın eşini çağırıp zararının ödenmesini istedi. Fatih K., aradan zaman geçmesine rağmen zararının ödenmemesinden dolayı görüntüler ile polise başvurdu.

TELEFONLA KONUŞMA BAHANESİYLE YATAK ODASINA GİRDİ

Polis ise Dilek A.’yı gözaltına aldı. Fatih K.’nin polise verdiği ifadesinde, Dilek A.’nın eve kahve içme bahanesiyle gelip mutfakta eşiyle kahve içerken telefonu çaldığını, konuşma bahanesiyle yatak odasına gidip burada telefonla konuşurken bir taraftan da hırsızlık yaptığını söylediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Ayrıca Fatih K., Dilek A. ve kardeşinin eve gelerek kendilerinin kapısını zorlayıp tehdit ve hakaret ettiğini de kaydetti. Dilek A.’ya hem tehdit ve hakaret hem de hırsızlıktan işlem yapıldı. Dilek A. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

EGE HABER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.