SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Üniversiteliler Semra & Enver Yücel Ödülü’nü tasarlıyor

Bu haber 13 Eylül 2020 - 15:26 'de eklendi.

SEY Vakfı üniversite öğrencileri arasında tasarım yarışması başlattı. Semra & Enver Yücel Ödülü’nün tasarlanacağı ve jürinin seçtiği ilk 3 tasarımın ödüllendirileceği yarışmanın başvuruları 31 Ekim’e kadar devam edecek.

   Geçtiğimiz Mayıs ayında, bir çocuktan bir umut oluşturmak amacıyla kurulan Semra & Enver Yücel Vakfı, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için yaptığı çalışmalar dışında, yılda bir kez de, topluma değer katan bir kişi ya da bir ekibi, iyi örneklerin çoğalması amacıyla ödüllendirecek. Vakıf, her yıl kuruluş yıldönümünde düzenlemeyi planladığı ödül töreninde takdim edilecek ödül heykelciğinin tasarımını, üniversite öğrencilerine bıraktı.Bölüm farkı olmaksızın, Türkiye ve KKTC’de öğrenim gören üniversiteli gençlerin başvurabileceği tasarım yarışmasında dereceye giren ilk 3 öğrenciye ödül verilecek. Farklı üniversitelerden akademisyenlerin ve Endüstri Ürünleri Tasarımcılarının değerlendirmeleriyle belirlenecek olan tasarım yarışmasının birincisi, Mentora College Washington DC’de Dil Okuluna, İkincisi Berlin International University’de yaz okuluna gidecek. Dereceye giren üçüncü öğrencinin ödülü ise, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Yüksek Lisans Eğitimi olacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.