SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ukrayna’da üniversiteli kızları öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis

Bu haber 23 Eylül 2020 - 18:50 'de eklendi.

Ukrayna’da üniversite öğrencisi genç kızları öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Hüsnü Can Çökmez, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi. Duruşmada son sözü sorulan sanığın, “Canavarca his, ormanda hayvan avlamak gibi bir şeydir, canavarca hisle öldürmedim. Anlık bir olaydı. Pişmanlığımı göstermek zorunda değilim, pişmanlığımı içimde yaşıyorum” demesi pes dedirtti.

Ukrayna’nın Harkov kentinde 31 Aralık 2018 tarihinde üniversite öğrencileri Buket Yıldız (20) ve Zeynep Hüsünbeyi’ni (22) öldüren tutuklu sanık Hüsnü Can Çökmez’in (21) yargılandığı davanın karar duruşması görüldü.Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Hüsnü Can Çökmez cezaevinden getirilirken, hayatını kaybeden genç kızların aileleri ve taraf avukatları da salonda hazır bulundu.Duruşmada söz alan ailelerin avukatı, “Sanık üzerine atılı suçu tasarlayarak delilleri yok etme gayretiyle ve canavarca hisle işlemiştir. Bu ağırlaştırıcı nedenler dikkate alınarak hüküm kurulmasını ve takdiri indirim nedenleri ile haksız tahrik hükümlerinin özellikle uygulanmamasını talep ederiz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.