SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uğur Okullarından İzmir’e yeni bir kampüs daha

Bu haber 27 Şubat 2021 - 13:41 'de eklendi.

İzmir’de Narlıdere, Şemikler, Gaziemir, Bornova, Örnekköy ve Bergama’da bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekledi.

Eğitim öğretimine 110 okul ile Türkiye’nin birçok yerinde olmaya devam eden Uğur Okulları, İzmir’ deki yeni kampüsünü öğrencilerle buluşturuyor. Yeni kampüs 12’nci sınıfa kadar eğitim verecek, 48 derslikli, 12 bin 700 metrekarelik kapalı alan, 8 bin metrekarelik açık alana sahip. Okulda ayrıca erkenSTEM ve STEM laboratuvarı, Robotik Laboratuvarı, Bilişim Laboratuvarı, Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları, Görsel Sanatlar ve Müzik Laboratuvarları, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, kütüphane, 410 kişilik konferans salonu, buz pateni pisti, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları gibi birçok fiziki olanak yer alıyor.Okulda düzenlenen veli tanıtım toplantısında, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerle buluşacak Güzelbahçe Kampüsü hakkında bilgi veren Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu “Okul öncesinden lise son sınıfa kadar kademelerin bulunduğu kampüsümüzde öğrencilerimize hem fiziki şartları hem de eğitmen kadrosu ile mükemmel bir eğitim öğretim hizmeti sunacağız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.