SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uğur Okullarından 4 yeni kampüs

Bu haber 24 Şubat 2021 - 13:33 'de eklendi.

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova olmak üzere 4 yeni kampüsünü öğrencileriyle buluşturacak.

Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılına dört yeni kampüsle ‘merhaba’ diyerek Güzelbahçe, Trabzon, Yalova ve Kocaeli Körfez kampüslerini yeni dönemde öğrencilerle buluşturuyor. Kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştırma hedefiyle ilerleyen eğitim kurumu, yeni kampüslerin açılmasıyla birlikte 51 ilde 72’si kampüs olmak üzere toplam 110 okul sayısına ulaşarak eğitim ağını genişletmiş olacak.Eğitim yolculuğumuzu 75 bin Uğurlu öğrencimiz ile sürdürüyoruzUğur Okulları Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu “İzmir Güzelbahçe, Trabzon, Yalova ve Kocaeli Körfez’deki kampüslerimizde yeni öğrenciler yetiştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uğur markası olarak, 1968 yılında İstanbul’da başlayan eğitim yolculuğumuzu, Türkiye’nin 51 ilinde 75 bin Uğurlu öğrencimiz ile sürdürüyoruz. Global, çağdaş ve yenilikçi bir eğitim kurumu olarak öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.