SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Üç günde rekor aşılama

Bu haber 20 Ocak 2021 - 6:31 'de eklendi.

Küresel Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında geliştirilen ‘Coronavac’ isimli inaktif virüs aşısı, Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ)’nin İzmir Balçova’daki sağlık yerleşkesinde görevli sağlık çalışanlarının tamamına uygulandı.

Üç günde 4 bin 200’den fazla sağlık çalışının rekor bir hızla aşılandığı bilgisini veren DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Titizlikle planladığımız bu süreçte; yerleşkemizdeki bir binayı bu işlem için tahsis ettik ve kurduğumuz 25 istasyon ile sağlık çalışanlarımıza aşıyı uyguladık. Anlayış, sabır ve fedakarlıklarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.Geçtiğimiz yıl Mart ayında Türkiye’yi de etkisi altına alan küresel koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında geliştirilen ‘Coronavac’ isimli inaktif virüs aşısı, Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ)’nin İzmir Balçova’daki sağlık yerleşkesinde görevli sağlık çalışanlarının tamamına uygulandı. Sağlık Bakanlığı’na bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından ‘Acil Kullanım Onayı’ verilen aşının geçen hafta ülke genelindeki sağlık personeline yapılmasıyla başlayan süreçte; DEÜ Rektörlüğü de 15 Ocak 2021 Cuma günü başlattığı aşılama işlemini rekor bir hızla tamamladı. Sağlık yerleşkesindeki hizmet binalarından birisini sadece bu işlem için tahsis eden DEÜ Rektörlüğü, kurdurduğu 25 istasyonda 4200’den fazla sağlık çalışanını 3 gün içinde aşılanmasını sağladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.