SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türk yükseköğretim tarihinin en geniş katılımlı online sınavları tamamlandı

Bu haber 24 Aralık 2020 - 10:02 'de eklendi.

Bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi tehdidine karşı birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da önemli tedbirler hayata geçirildi. Bu kapsamda birey ve toplum sağlığını korumak adına hızla aksiyon alan Anadolu Üniversitesi, 1 milyon 200 bine yakın öğrencinin girdiği, rekor katılım ve oturum sayısıyla düzenlenen Açıköğretim Güz Dönemi ara sınavlarını başarılı bir şekilde tamamladı.

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi ara sınavları için geçtiğimiz Bahar ve Yaz dönemlerinde olduğu gibi bu dönemde de çevrim içi sınav uygulaması gerçekleştirildi. Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM) tarafından 2020 yılı içinde geliştirilen ve daha önce üç kez kullanılan çevrim içi sınav sistemi, pandemi nedeniyle bu sınav döneminde de toplum sağlığı açısından tercih edildi.Tüm hazırlıklar büyük bir özveriyle yapıldıPandemi döneminde de öğrencilerinin eğitim süreçlerinin aksamaması adına özveriyle çalışan Anadolu Üniversitesi, çevrim içi sınav altyapısının geliştirilmesi ile birlikte, 1 milyon 132 bin 619 öğrencisi için 6 milyon 326 bin 812 derse ait rekor sayıdaki sınav oturumunu gerçekleştirerek bir ilke daha imza attı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.