SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türk öğrencilerin büyük başarısı

Bu haber 25 Kasım 2020 - 20:20 'de eklendi.

Evrensel Fen ve Anadolu Lisesinden 7 öğrenci, Indonesian Young Scientist Association (Endonezya Genç Bilim İnsanları Derneği) tarafından organize edilen yarışmaya 4 projeyle başvurdu ve başvuran öğrenciler 3 farklı kategoride 4 madalya kazandılar.

Indonesian Young Scientist Association (Endonezya Genç Bilim İnsanları Derneği) tarafından organize edilen International Science Invention Fair (ISIF)-2020 bu sene Covid-19 pandemisinden dolayı çevrimiçi olarak düzenlenmiştir. Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Rusya, Singapur, Güney Kore gibi ülkelerin de aralarında bulunduğu 30 ülkeden 400 projenin katıldığı yarışmaya Evrensel Fen ve Anadolu Lisesinden 7 öğrenci, 4 proje ile başvurdu ve 3 farklı kategoride 4 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.4 proje ile 3 farklı kategoride 4 madalyaEvrensel Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden Kuzey Tuncer, Ali Doğan Çamur, Tuğçe Nukhet Ertaş, Ferit Onur Uyar, Ceyhun Deniz Keleş, Eylül Bektaş’ın oluşturduğu ekip Fizik, Enerji ve Mühendislik alanında gümüş madalya; Ali Doğan, Teknoloji alanında gümüş madalya; Tuğçe Nükhet Ertaş, Eylül Bektaş Fizik, Enerji ve Mühendislik dalında gümüş madalya; Işık Şenyol ise Çevre alanında bronz madalya olmak üzere 4 madalya kazandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.