SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TÖZOK Başkanı yeniden Nurullah Dal

Bu haber 01 Nisan 2019 - 14:51 'de eklendi.

Türkiye Özel Okullar Derneği’nin genel kurul toplantısı sonrası yönetim kurulu belirlendi. Buna göre, mevcut Başkan Nurullah Dal başkanlık görevine devam edecek.

Türkiye Özel Okullar Derneği’nin (TÖZOK) 35’inci dönem genel kurulu 28 Mart’ta Odakule İş Merkezi’nin Meclis Salonu’nda yapıldı. TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, yeniden başkan olarak seçildi. Başkan Yardımcısı Zafer Öztürk, Genel Sekreter Nayik Nişan olarak belirlendi.

Başkan Dal, toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“1951 yılından beri hizmet vermekte olan Türkiye Özel Okullar Derneği her zaman olduğu gibi Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş medeniyet yolunda sizlerin de desteğiyle hizmet vermeye devam edecek. Bu dönem en büyük önceliğimiz yine öğretmen eğitimi alanında olacak. Bu vesile ile Türkiye’de yabancı dil eğitiminin kalitesinin arttırılması için Avrupa Birliği ülkeleri ile ortak çalışma ve karar alıcıların, öğretmenlerin, okul yöneticilerinin, MEB yöneticilerinin ve toplumun erken yaşlarda dil öğreniminin önemi hakkındaki farkındalık düzeyinin yükseltilmesi amacıyla derneğimiz tarafından, Abacüs Yurtdışı Eğitim Firmasının danışmanlığında, AB ile Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğunun Desteklenmesi Hibe Programı bir yıl önce başvuruda bulunduğumuzu ve bu kapsamında ‘Dialogue for Better Teaching Methods in Foreign Language Education at Early Ages and Teenage’ başlıklı projemizin (Proje ortağımız ECNAIS) hibe kazandığını da duyurmak isterim.AB projemizle ilgili gelişmeler kamuoyuna sunulacak.”

YÖNETİM KURULU

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

HAYSİYET DİVANI ASİL ÜYELER

HAYSİYET DİVANI YEDEK ÜYELER

YÜKSEK İSTİŞARE KONSEYİ BAŞKANLIK DİVANI

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.