SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Tosuncuk’un lüks yat sefası… Yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bu haber 06 Temmuz 2019 - 12:20 'de eklendi.

Çiftlik Bank dolandırıcılığının bir numaralı ismi firari sanık Mehmet Aydın’ın yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank ile 132 bin 222 kişiden dolandırdığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına kaçan ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın yurt dışındaki lüks yaşamına devam ediyor. ‘Tosuncuk’un lüks yaşamına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, Uruguay başta olmak üzere Brezilya ve Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerinde bulunduğu, yakalanmamak için sık sık yer değiştirdiği belirtilen Mehmet Aydın’ın eski eşi Sıla Aydın’a aldığı lüks yatta keyif sürdüğü görülüyor.Aydın çifti lüks yatta dolandırdıkları paralarla keyif sürerken kameralara poz veriyor. Görüntülerde geçtiğimiz aylarda Uruguay tarafından el konulduğu belirtilen lüks otomobillerde yer alıyor.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.