SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıspor, sahasında Salihli’yi ağırlıyor

Bu haber 28 Kasım 2021 - 2:55 'de eklendi.

Geçtiğimiz hafta sonu Uşak Bölmespor’u deplasmanda 2-1’lik skorla deviren temsilcimiz Torbalıspor, bugün saat 14:00’da 7 Eylül İlçe Stadı’nda Salihli Belediyespor’u ağırlayacak

BÖLGESEL Amatör Lig’de yer alan temsilcimiz Torbalıspor, göstermiş olduğu mücadele ile umut verirken haftaya bay geçecek olan temsilcimiz kritik bir maça çıkıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Uşak Bölmespor’u deplasmanda 2-1’lik skorla deviren temsilcimiz Torbalıspor, bugün saat 14:00’da 7 Eylül İlçe Stadı’nda Salihli Belediyespor ile karşılaşacak.

TARAFTARI önünde de galibiyet alarak bir seri yakalamak isteyen temsilcimizde moraller yerinde. Önümüzdeki haftayı bay geçirecek olan temsilcimiz araya galibiyetle girmek isterken, taraftarında maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Temsilcimiz maç öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlarken karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.