SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da hava 12 derece birden düşecek!

Bu haber 12 Ocak 2021 - 8:39 'de eklendi.

İzmir yeni haftaya Ocak ayı sıcaklık rekoru ile karşılayacak. Bugün geceden itibaren ise hava sıcaklıkları hızla düşecek. Yüksek yerlere kar yağması bekleniyor

HAVA sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği İzmir’de hafta sonu hava sıcaklıkları 20 dereceye dayandı. Bugün ise hava yine sıcak. Merkez ilçeleri 22 derece, iç kesimlerde ise sıcaklık 25 derece olacak. Ocak-2010’da ölçülen 22 derecelik rekor sıcaklığın kırılması bekleniyor. Bugün ise fırtına güç kazanıyor.

AKŞAMÜSTÜ kuzey ilçelerinde başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağış kent geneline yayılacak. Yağış, hava sıcaklıklarını en az 10-12 derece birden düşürecek. Yarın ise yağışlar yerel düzeyde devam edecek.

PERŞEMBE günü ise yeni yağışlı sistemin etkisi ile sıcaklıklar daha da düşecek. Yağışlar genelde yağmur, 400 metrenin üzerindeki yüksekliklerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.