SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da hafta sonu hava nasıl olacak?

Bu haber 20 Ekim 2023 - 23:19 'de eklendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden aktarılan verilere göre; Torbalı’da hava sıcaklığı gün içerisinde ortalama 29°C civarında seyredecek. Önümüzdeki günler için yağış beklentisi ise bulunmuyor.

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü’nden elde edilen verilere göre; Torbalı’da hafta sonu için hava sıcaklıkları gün içerisinde ortalama 29°C olması bekleniyor. Hafta içinde kısa süre boyunca etkisini gösteren yağışların hafta sonu için kente uğraması pek mümkün görünmüyor.

GECE sıcaklıkları ortalama olarak 15°C ile devam edecek. Bununla birlikte gece gündüz sıcaklık farklarının fazla olmasından dolayı bu durumun mevsimsel hastalıkların habercisi olabileceği için uzmanlar tarafından dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunuldu.

‘AY SONUNA KADAR 30°C, SONRASI İSE MÜPHEM’

YAPILAN açıklamada, ay sonuna kadar bir sıcaklık trendinden olunduğundan dolayı önümüzdeki günlerde hava sıcaklığının 30°C’lere kadar çıkabileceğini belirterek “Dün itibarıyla artış trendine girmiş buluyoruz. Ay sonuna kadar sıcaklıklar 27-30 derece aralığında salınacak. Rüzgar sakin. Takriben 5-6 gün boyunca yağmur beklentimiz yok. Sonrası ise müphem” açıklamasında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.