SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı MHP, İl başkanlığına çıkartma yaptı

Bu haber 27 Aralık 2022 - 10:41 'de eklendi.

Görev geldikleri günden bu yana çalmadık kapı bırakmayan, başarılı çalışmaları ile göz dolduran MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri İl Başkanı Veysel Şahin’i makamında ziyaret etti.

KADIN Aile ve Engellilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Neşe Aşık ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin yer aldığı grupta, partililer adeta İzmir’e çıkartma yaptı.

TORBALILI HEYET MHP İZMİR İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

İZMİR İl Başkanı Veysel Şahin Torbalı İlçe Başkanı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Torbalı’da yapılan ve yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda MHP İl Başkanı Şahin, ilçe heyetine yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YAPILAN açıklamada, “MHP İzmir İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin beyi, MHP İlçe Başkanımız Sayın Veli Kaçar bey ve İlçe Yönetimimiz ile birlikte ziyaret ettik. Bir adım gerinizde ve her daim emrinizdeyiz. Rabbim varlığımızı birliğimizi ve  dirliğimizi daim etsin” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.