SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü’nden yardım eli…

Bu haber 16 Mayıs 2020 - 13:43 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü koronavirüsün ülke genelinde yaygınlaşmasıyla birlikte artan ekonomik sıkıntı nedeniyle işinden olan ya da ihtiyaçları artan ailelere ulaşmaya başladı

Geçtiğimiz yıl kurulan ve temel amacı spor yapmak olan Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü Derneği(TOBEDOSK), dost elini uzatmaya devam ediyor. Zaman zaman sosyal sorumluluk projelerine de imza atan kulüp üyeleri daha önce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve şehitler haftasında çeşitli etkinlikler düzenlemişti. Kulüp üyeleri bu kez koronavirüsün ülke genelinde yaygınlaşmasıyla birlikte artan ekonomik sıkıntı nedeniyle işinden olan ya da ihtiyaçları artan ailelere ulaşmaya başladı. ‘İyilik nerede TOBEDOSK orada’ diyerek yola çıkan gönüllüler onlarca ihtiyaç sahibi aileye erzak ve alışveriş kartları ulaştırdı.

İYİLİK VİRÜSTEN DAHA BULAŞICI

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Kapucu, “TOBEDOSK olarak pandemi başladığından bu yana ve ramazan ayında Torbalı’da ihtiyaç sahiplerine “İyilik nerede TOBEDOSK orada” diyerek gıda kolisi ve market alışveriş kartı ve üyelerimizin fitre ve zekatlarını vererek yardımda bulunuyoruz. TOBEDOSK grubunun gerçekten çok iyilik ve yardımsever üyeleri var hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu tür şeyleri anlatmaya çok taraf değiliz ancak dayanışma ve yardımlaşmanın daha da artması amacıyla bu yönde bir açıklama yaptık. Unutmayalım iyilik koronavirüsten çok daha bulaşıcıdır” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.