SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Diyanet Gençlik Merkezi’nde sonbahar temalı etkinlik

Bu haber 22 Ekim 2026 - 9:32 'de eklendi.

Mehmet Güzel Kur’an Kursu Öğreticisi Çiğdem Bakar ve öğrencileri, sonbaharın renklerinden yola çıkarak Allah’ın “Hâlık” ismini ve anlamını ele aldı.

TORBALI Diyanet Gençlik Merkezi’nde, ekim ayı etkinlikleri kapsamında sonbahar temalı bir buluşma gerçekleştirildi. Mehmet Güzel Kur’an Kursu Öğreticisi Çiğdem Bakar’ın öğrencileriyle birlikte katıldığı etkinlikte, doğadaki mevsimsel değişimler üzerinden Allah’ın “Hâlık” yani “Yaratan” ismi anlatıldı.

SONBAHARIN RENKLERİ ÜZERİNDEN ANLATILDI

ETKİNLİKTE, sonbaharla birlikte doğada ortaya çıkan renkler ve değişen mevsimler ele alındı. Öğrencilerin doğayı gözlemleyerek yaratılış üzerine düşünmeleri ve çevrelerindeki nimetlerin farkına varmaları amaçlandı.

DOĞA VE MANEVİ EĞİTİM BİR ARADA

SONBAHARIN güzelliklerini keşfeden öğrenciler, mevsimlerin değişimi ile Allah’ın yaratma kudreti arasındaki bağı konu alan anlatımlara katıldı. Etkinlikte, doğadaki güzelliklere karşı farkındalık kazanılması üzerinde duruldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.