SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TJK, 6.8’lik depremin ardından Elazığ’daki hipodromu depremzedelere açtı

Bu haber 24 Ocak 2020 - 22:16 'de eklendi.

Türkiye Jokey Kulübü, Elazığ’da gerçekleşen ve çevre illerde de hissedilen depremin ardından Yurtbaşı ilçesindeki hipodromu depremzedelere açtı.

Türkiye Jokey Kulübü, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde gerçekleşen ve birçok ilde hissedilen 6.8’lik depremin ardından Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.Yapılan paylaşımda, “Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımız için, Elazığ’ın Yurtbaşı ilçesinde bulunan Hipodromumuz; misafirlerimizin konaklama ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına tüm imkanlarıyla açık olacaktır.” ifadelerine yer verildi.

haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.