SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TEKZİP

Bu haber 11 Ocak 2021 - 11:24 'de eklendi.

Müvekkilim Yılmaz Aynas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, uzun yıllardır inşaat sektöründe faaliyet gösteren, sektörünün tanınan ve önde gelen şirketlerinden biridir.

01.01.2021 Tarihinde internet sitenizde yayınlanan “Altgeçit Açıldıktan 1 Hafta Sonra Çöktü’” başlıklı haber gerçek dışı olduğu için işbu tekzip yazısını yazma zorunluluğu doğmuştur.

Muratbey ve Tepeköy’ ü birbirine bağlayan alt geçit inşaatı 3 hafta önce müvekkil şirketçe tamamlanmış ve yaya kullanımına açıktır. Hiçbir taşıyıcılığı bulunmayan, izolasyon koruma amaçlı örülen ve üzerinde sıva ve boya bulunan yerden 50cm yüksekliğindeki duvar, aşırı yağışların sebep olduğu yaklaşık 5cm’lik toprak oturması nedeniyle 3 metrelik kısmında yapısal olmayan çatlak meydana gelmiştir.

Bu durum, altgeçit yapım aşamasında kırılan beton yürüyüş yolundan gelen suların söz konusu kısımda birikmesinden dolayıdır.

Altgeçitte herhangi yapısal hasar söz konusu değildir ve haberde bahsi geçtiği gibi belediye yetkilileri alt geçidi kullanmayın talimatı vermemiştir. Bu iddia da gerçek dışıdır.

Ayrıca alt geçidin çevre peyzaj işleri tamamlanmamıştır. Önceden programa alınmış olan altgeçit yapım aşamasında bozulan kauçuk yol betonu düzeltme imalatları yılbaşından hemen sonra 02.01.2020 tarihinde başlamış ve çatlayan kısımdaki duvarlar yeniden yapılmak üzere firma tarafından sökülmüştür. Yapılan çalışmalar altgeçidin kullanımına engel bir durum teşkil etmemektedir.

Firma yetkilileri ya da belediye çalışanları ile görüşülmeden, konu ile ilgili bilgi sahibi olunmadan çalışanların emek ve uğraşları hiçe sayılarak, halka yanlış bilgi sunarak gerçek dışı bir haber yapılmıştır.

Yukarıda açıkladığımız  sebeplerle 01.01.2021 tarihinde yayınlanan “Altgeçit Açıldıktan 1 Hafta Sonra Çöktü’” başlıklı gerçekleri yansıtmayan ve kamuoyunu yanlış bilgilendirici habere hiçbir şekilde itibar edilmemesi gerektiğini ve konu ile ilgili sorumluları kınadığımızı bildirerek, bu açıklamanın 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunun 9 uncu maddesine istinaden internet sitenizde ana sayfanızdan kullanıcıların doğrudan ulaşabileceği şekilde ve tekzip başlığı altında bir hafta süreyle yayımlanmasını ,fazlaya ilişkin kanuni haklarımız saklı kalmak suretiyle talep ediyoruz.

Torbalı halkına saygı ile duyurulur. 05.01.2021

Yılmaz Aynas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

VEKİLİ

Av. Ayça TUNÇ

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.