SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Soba kovasından çıkan yangında aileyi komşuları kurtardı

Bu haber 05 Kasım 2020 - 18:37 'de eklendi.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde evin balkonunda bırakılan soba kovasından çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Evinde yangın çıktığını öğrenen vatandaş eşi ve çocukları için işini bırakıp koşarak geldi.

Yangın, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde ısınmak için soba kullanan Özkan Tıkmaz’ın eşi, soba kovasını değiştirmek balkona çıkardığını belirtti. Balkonda bulunan soba kovasından yayılan ısı ile balkon perdesi alev aldı. Balkonda yazdan kalma eşyaların bulunduğunu belirten Tıkmaz, evde ailesinin olduğunu ve komşuların yardımıyla dışarı çıktıklarını belirtti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, evde soğutma çalışması gerçekleştirdi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı.“Eşim ve çocuklarım vardı, komşular çıkarttı”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.