SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Smile Hair Clinic: Saç ekimi sonrası doktorunuzun tavsiyelerine uyun

Bu haber 13 Eylül 2020 - 15:31 'de eklendi.

Saç ekimi operasyonlarında doktorun tavsiyelerine uyulması gerektiğini belirten Dr. Mehmet Erdoğan ve Dr. Gökay Bilgin, saç ektirmek isteyenler için saç ekimi tedavisi olunacak sağlık kuruluşlarının hijyenik olduğuna dikkat edilmesi gerektiğini ve saç ekiminden sonra uyulması gereken kuralları anlattı.

Saç ekimi operasyonunda dikkat edilmesi gereken konularda tavsiye veren Smile Hair Clinic doktoru Dr. Gökay Bilgin , “Tedavi olacağınız sağlık kuruluşunun hijyen standartlarından emin olun. Son 14 gün içinde şüpheli bir temas geçirdiyseniz, öksürük ateş halsizlik gibi belirtileriniz varsa tedavi alacağınız sağlık kuruluşuna haber veriniz. Sağlık kuruluşunuzun size vermiş olduğu tedavi öncesi ve tedavi sonrası talimatlara harfiyen uyunuz. İşlem öncesi ve sonrası kalabalık ortamlara girmekten kaçınınız doktorunuz vermiş olduğu tavsiyelere uyunuz. Unutmayınız ki saç ekimi hizmeti alacağınız sağlık kuruluşunda size en hijyenik şartlarda sağlık hizmeti verilecektir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.