SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

SEY Vakfı Piraziz ilçesine 110 adet bilgisayar bağışında bulundu

Bu haber 18 Kasım 2020 - 1:16 'de eklendi.

Semra ve Enver Yücel Vakfı (SEY) Giresun’un Piraziz ilçesinde eğitim gören öğrencilerin uzaktan eğitime erişebilmeleri için 110 adet bilgisayar bağışında bulundu.

Semra ve Enver Yücel çifti tarafından 2020 yılında kurulan SEY Vakfı, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Türkiye’nin çeşitli yerlerinde faaliyetlerini sürdürüyor. SEY Vakfı, Giresun’un Piraziz ilçesinde eğitim gören öğrencilerin uzaktan eğitim derslerinden geri kalmamaları için masaüstü, dizüstü ve tablet bilgisayar olmak üzere toplam 110 adet bilgisayar bağışında bulundu. Bilgisayarlar, Piraziz Kaymakamı Furkan Başar, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, SEY Vakfı Karadeniz Sorumlusu Selvinaz Aydın ve SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan’ın katılımıyla düzenlenen törende Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.