SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şenyayla’yı teröristlere dar eden kahramanlar, dondurucu soğukta vatan nöbeti tutuyor

Bu haber 01 Şubat 2021 - 12:14 'de eklendi.

Muş-Diyarbakır-Bingöl üçgeninde yer alan Şenyayla bölgesindeki Moray Üs Bölgesi’nin “Alparslan” ve “Kılıçlar” timi, olumsuz hava koşullarına rağmen terör örgütü PKK’ya karşı başarılı operasyonlarını sürdürüyor.

Muş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1800 rakımlı Şenyayla bölgesinde teröristlerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığının iç güvenlik operasyonları kapsamında bölgede huzur ve güveni tesis eden güvenlik güçleri, dondurucu soğukta da terör örgütüne göz açtırmamak için operasyonlarını kararlılıkla sürdürüyor. Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Üs Bölgesi’nde görev yapan “Alparslan” ve “Kılıçlar” timi, sabahın ilk ışıklarıyla teröristleri etkisiz hale getirmek ve sığınakları imha etmek amacıyla faaliyetlerini metrelerce karda gerçekleştiriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.