SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan: ‘En iyi saç ekim yöntemlerinden biri DHI tekniği’

Bu haber 31 Ekim 2020 - 10:27 'de eklendi.

Saç ekiminde geliştirilen yöntemlerinden biri de choi kalemi ile uygulanan DHI saç ekimi tekniğini. Bu teknik, saç ekimi yaptırmak isteyenlere seçenek olarak sunuluyor.

Özellikle ülkemiz saç ekiminde dünyada önde gelen merkezlere birisi haline geldi. Yurtiçi olduğu kadar yurtdışında birçok kişi ülkemize saç ekimi yaptırmaya geliyor. Son dönemlerde artan saç ekim operasyonlarında geçmişe göre daha yeni yöntemler kullanılıyor. Bu yöntemlerden birisi de choi kalemi ile uygulanan DHI saç ekimi tekniğini. Tarcan Tıp Merkezi Sahibi Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, iyi bir saç ekiminin nasıl olması gerektiğini anlattı. Tarcan, “En iyi saç ekim yöntemlerinden biri DHI tekniği. Hem başarı oranı yüksek, hem de çok naturel sonuçlar elde ediyoruz” dedi.Tarcan, en zahmetsiz ve en doğal sonuçları almayı sağlayan tekniğin şuan DHI tekniği olduğunu belirtirken, saç ekim uzmanları ve cerrahlar tarafından da en çok bu yöntemin tercih edildiğini vurguladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.