SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Ruhunuz iyi olmadan sağlığınız da iyi olmaz’

Bu haber 14 Ekim 2020 - 6:06 'de eklendi.

Uzm. Dr. Saliha Güler, ”Sağlık, sadece hastalık ve sakatlık halinin olmayışı değil, kişinin bedenen, ruhen ve sosyal yönden de tam bir iyilik halinde olması durumudur .Bu tanımda da açıkça belirtildiği üzere ruh sağlığı, sağlığın ayrılmaz bir parçasıdır” dedi.

Covid-19 salgını ile mücadele ettiğimiz günlerde beden sağlığımız kadar ruh sağlığımızın da yerinde olması gerektiğini söyleyen Pendik Medipol Üniversite Hastanesi Ruh ve Sinir Hastalıkları bölümünden Uzm. Dr. Saliha Güler, bu dönemde ruh sağlığımızı güçlendirmenin yollarını anlattı. Ruh sağlığı olmadan sağlıklı bir bünyenin de olmayacağını akran Uzm. Dr. Saliha Güler, ”Covid-19 salgını süresince fiziksel sağlığımızı tehdit altında hissetmemiz bizim ruh sağlığımızın bozulmasına, hastalığa yakalanma korkusu yaşamamıza, çevremizde olan bitenleri çarpıtarak algılamamıza, sosyal çevremize karşı güvensizlik yaşamamıza ya da sosyal çevremizden uzakta olmamız nedeniyle üzüntü yaşamamıza neden olmaktadır” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.