SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Paris’te kadınlardan aile içi şiddete karşı protesto

Bu haber 25 Kasım 2020 - 20:26 'de eklendi.

Fransa’da kadına yönelik şiddet olaylarının korona virüs salgını ile birlikte artışa geçmesiyle birlikte kadın hakları dernekleri, kadına yönelik ve aile içi şiddete karşı başkent Paris’in ünlü Republique Meydanında toplanarak protesto gerçekleştirdi.

Fransa’ da uzun süredir tartışılan kadına yönelik şiddet olaylarının yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle getirilen kısıtlı sokağa çıkma yasağı ile birlikte büyük bir artış göstermesi kadınları sokağa döktü. Kadın hakları dernekleri, kadına yönelik ve aile içi şiddeti kınamak üzere başkent Paris’in Republique Meydanında bir araya gelerek protesto gerçekleştirdi. Bazı kadın dernekleri vakfı, hükümetin 2015 yılında söz verdiği 2 bin kapasiteli sığınma evi projesini yerine getirmemesine tepki gösterirken bazıları da yayınladıkları bir raporda söz konusu proje için ayrıldığı açıklanan bütçeden 32 milyon Euro’luk bir eksik bulunduğunu belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.