SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Otobüsten laptop çantası çaldı yardım kutusuna bıraktı

Bu haber 02 Kasım 2020 - 20:25 'de eklendi.

Bursa’da dinlenme tesisine giren otobüsteki bir yolcunun baş üzeri bagajından laptop ve cüzdanını çalan hırsız, laptop çantasını yardım kutusuna atarken güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, şehirlerarası otobüs yolculuğu yapan M.M.S. (76) otobüs Susurluk’ta dinlenme tesisine girince tuvalet ihtiyacını gidermek için tesise girdi. O sırada yolcu gibi otobüse giren bir kişi yaşlı adamın oturduğu koltuğun üstündeki bagajdan laptop çantasını ve cüzdanını alarak kaçtı. Olayın ardından harekete geçen Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Yan-Dol Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera görüntülerinden şüphelinin O.E.(37) olduğunu tespit etti.Laptop çantasını yardım kutusuna attıYapılan takip sonrası yakalanan O.E.’nin üzerinde yapılan aramada farklı modelde bir laptop daha ele geçirildi. Bu laptopunda Eskişehir’de yaşayan K.Ö.(20)’ye ait olduğu Afyon dinlenme tesislerinde aynı yöntemle çalındığı tespit edildi. Şüpheli O.E.’nin hırsızlık olayını gerçekleştirmek amacıyla sürekli dinlenme tesislerini seçtiği ve otobüslere yolcu gibi binerek yolcuların eşyalarını çaldığı belirlendi. Adli mercilere çıkarılan O.E. tutuklandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.