SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Minikler için okul heyecanı başladı

Bu haber 14 Ekim 2020 - 6:05 'de eklendi.

Koronavirüs sürecinde aylardır uzaktan eğitim gören binlerce öğrenci yüz yüze eğitime kademeli olarak ilk adımını attı. Okullarda alınacak pandemi önlemlerini aktaran Bahçeşehir Koleji Okul Öncesi ve İlkokul Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hale Güneş, “Küçük yaş grubunun yüz yüze eğitime başlaması kararı son derece olumlu. Fakat dikkat edilmesi gereken konular var. Bunların en başında maske, mesafe ve hijyen üçlüsü öne çıkıyor” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim ve öğretim yılını 31 Ağustos’ta uzaktan eğitim ile başlatmıştı. Anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerinin ardından, 2,3,4,8’inci sınıflar; ve 12. sınıflar da bugün yüz yüze eğitime başladı. Pandemi önlemleri kapsamında fiziki şartları elverişli olan okullarda açık hava derslikleri oluşturuldu. Öğrenciler sınıf dışında, bahçelerde kurulan dersliklerde de eğitim görüyor. Okulların yüz yüze eğitime geçmesiyle ilgili konuşan Bahçeşehir Koleji Okul Öncesi ve İlkokul Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hale Güneş, “ Tedbirlerimizi çok sıkı bir şekilde aldık. Öğrenciler sabah okula ateşleri ölçülerek alındı. Gün içinde de takip ediliyorlar. Tedbirler kapsamında ayrıca maske, mesafe ve hijyen üçlüsü olmasa olmaz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.