SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yüz yüze eğitimle ilgili yeni karar

Bu haber 22 Şubat 2021 - 2:32 'de eklendi.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart’tan itibaren Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri, Güzel Sanatlar Liseleri ve Spor Liseleri’nde yüz yüze eğitimlere tüm sınıf seviyelerinde başlanacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart Pazartesi günü itibarıyla geçilecek yüz yüze eğitimin esaslarını açıkladı.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un imzasıyla 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilen yazıda, “Bilindiği üzere 1 Mart 2021 Pazartesi günü itibarıyla 12’inci sınıflarda seyreltilmiş sınıf uygulaması ile yüz yüze eğitime geçileceği ve mesleki ve teknik orta öğretim kurumlarında birinci dönem itibarıyla işletmelerde beceri eğitimine devam edenler ile ikinci dönemde devam etmek isteyenlerin durumları değerlendirilerek, 15 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren söz konusu eğitime devam etmeleri sağlanacağı bildirilmiştir” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.