SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Erken Çocukluk Eğitim projelerini tanıttı

Bu haber 17 Ekim 2020 - 2:41 'de eklendi.

Erken çocukluk eğitiminde hayata geçirilen projelerin tanıtım toplantısında konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Gezici öğretmen sınıfı, taşıma merkezi anasınıfı, gezici sınıf, yaz okulları, bu çalışmalardan bazıları. Bu dönemde 14 bin mezra ve köy altı yerleşim yerindeki çocuklarımız için de gezici öğretmen modeliyle desteğimizi sürdürmüş oluyoruz” diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı, 12 Ekim Pazartesi günü itibariyle de TRT EBA’da başlattığı okul öncesi yayın kuşağıyla “Dünyanın en büyük duvarsız anaokulu”nun da açılışını gerçekleştirdi. 2023 Eğitim vizyonunun erken çocukluk eğitimi başlığındaki hedefler doğrultusunda atılan adımlar ile uzaktan ve yüz yüze eğitime geçişte hayata geçirilen projeler Bakan Ziya Selçuk’un katılımıyla Zeytinburnu’ndaki Şehit İbrahim Yılmaz Anaokulunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında kamuoyu ile paylaşıldı. Bakan Ziya Selçuk program öncesi dersliklere girerek minik öğrencilerle bir araya geldi. Tanıtım toplantısına İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, okul müdürü ve öğretmenler katıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.