SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: ‘Okullarda kimsenin burnu bile kanamadı’

Bu haber 02 Kasım 2020 - 20:22 'de eklendi.

Depremin vurduğu İzmir’de okullarda minik öğrencilere verilen psikososyal desteği yerinde inceleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 3 bin 600 okulun bulunduğu İzmir’de 139 okulun hafif hasar aldığını ancak okullarda deprem esnasında kimsenin burnunun bile kanamadığını söyledi.

6.6’lık depremle sarsılan İzmir’deki okullarda incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilere verilen psiko-sosyal desteği yerine inceledi. İzmir Azerbaycan Halk Cumhuriyeti 100. Yıl İlkokulunda minik öğrencilere öğretmenlerinin oynattığı oyunları izleyen Bakan Selçuk, anlatılan masalı da çocuklarla birlikte dinledi.Depremden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerini sunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İzmir’de olduklarını, alınan ve alınacak tedbirleri masaya yatırdıklarını söyledi.İzmir’de 3 bin 600 okulda ve yaklaşık 850 bin öğrenci bulunduğunu ifade eden Selçuk, “Bu öğrencilerin öğrenim gördüğü okullarda hasar söz konusu değil. 139 okulda hafif hasarlar var. Bununla ilgili tedbir alınacak. 15 dakika gibi kısa bir sürede durum nedir, hasar var mı bunları saptadık. Okullarla ilgili endişe edilecek bir durum yok” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.