SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Meteorolojiden 5 il için yağış uyarısı

Bu haber 04 Şubat 2021 - 13:20 'de eklendi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli için yağış uyarısında bulundu. Yağışların yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olmasının beklendiği bildirildi.

Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada:” Bölgemizde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmurlu olacağı tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ile 5 derece üzerinde seyretmesi beklenmektedir. Rüzgarların kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi tahmin edilmektedir”denildi.Öteyandan, geçtiğimiz hafta bölge genelinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle dik ve eğimli yerlerde çığ tehlikesine karşı uyarıda bulunan merkez, tedbirli olunmasını önerdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.