SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

MEB: ’11 Ocak Pazartesi sabahı saat 10’da İstiklal Marşı’mızı hep birlikte okuyoruz’

Bu haber 11 Ocak 2021 - 18:50 'de eklendi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Covid-19 pandemisi nedeniyle okulların yüz yüze eğitime kapalı olması, bundan dolayı da İstiklal Marşı’nın okunamaması nedeniyle harekete geçti. 11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da tüm Türkiye’de aynı anda İstiklal Marşı okunacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Covid-19 salgını nedeniyle okulların yüz yüze eğitime ara vermesi ve bundan dolayı da İstiklal Marşı’nın okunamaması ile ilgili bir adım attı. Bakanlığın başlattığı bu adım ile birlikte, 11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da 81 ildeki tüm okulların bahçesinde bayrak töreni yapılacak. Eş zamanlı olarak TRT EBA İlkokul, Ortaokul, Lise kanallarında saat 10.00’da İstiklal Marşı yayımlanacak.“11 Ocak Pazartesi sabahı saat 10’da İstiklal Marşı’mızı hep birlikte okuyoruz”Bakanlık tarafından konu hakkında yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:“Her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı Türkiye’nin dört bir yanındaki okul bahçelerinden gür bir sesle yükselen İstiklal Marşı’mızı, salgın koşulları nedeniyle bir süredir yan yana okuyamıyoruz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.