SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kontenjan sınırlı, acele edin!

Bu haber 25 Haziran 2015 - 8:08 'de eklendi.

Çalışan ve çocuk sahibi annelere verilecek hibe için ön başvurular, saat 10.00 itibarıyla “www.sgk.gov.tr” ve “www.evdecocukbakimi.net” web sayfası üzerinden başlayacak.

“Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyon”u kapsamında, çalışan ve çocuk sahibi annelere verilecek hibe için ön başvuruları, bugün saat 10.00 itibarıyla “www.sgk.gov.tr” ve “www.evdecocukbakimi.net” web sayfası üzerinden başlayacak.

BAŞVURU ADRESLERİ

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan yapılan açıklamaya göre de projeyle ilgili başvurular, “www.sgk.gov.tr” ve “www.evdecocukbakimi.net” adresleri üzerinden yarın saat 10.00’da başlayacak.

KONTENJANLA SINIRLI

Başvurular, Bursa ve İzmir için bin 750 asıl ve bin 750 yedek başvuru sahibine, Antalya için ise bin 500 asıl ve bin 500 yedek başvuru sahibine ulaşılıncaya kadar devam edecek.

DOLANDIRICILARA DİKKAT

Bu arada, projeden yararlanmak isteyen adayların, Sosyal Güvenlik Kurumunun web sayfası “www.sgk.gov.tr” ile proje web sayfası “www.evdecocukbakimi.net” dışında her hangi bir web sayfasına itimat etmemeleri ve kişisel bilgilerini hiçbir şekilde paylaşmamaları istendi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.