SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kocaeli’nin en genç yönetmeni ‘Emirhan Erol’

Bu haber 13 Ekim 2020 - 19:54 'de eklendi.

İzmit’te işlerine devam eden ve çektiği kliplerle gözleri üstüne çeken Emirhan EROL, kısa zamanda bir çok işe imza atarak yönetmenlik koltuğuna oturmayı başaran genç isimlerden birisi oldu.

Emirhan Erol kimdir ?

Emirhan Erol 19 yaşında Kocaeli’nin Derince ilçesinde doğmuştur.İlimizde tanınan eski futbolcu Feridun Erol’un oğludur. İlkokulu Pakmaya Abidin Pak İlkokulu’nda okumuştur. Liseyi Atatürk Endüstri Meslek Lisesi’nden İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği mezunu olarak bitirmiştir. Aynı zamanda yönetmenlik üzerine çalışan çeşitli klipler çekip NETD müzik ve diğer farklı müzik şirketleri üzerinde şarkı yayınlanmasını yada çekimini üstlenip yayınlanmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda futbolla ilgilenen Emirhan üst düzey kulüplerde oynamıştır. Hayatında sürekli çalışan ve sürekli üstüne koyarak ilerleyen birisidir.

Yönetmenliğe nasıl adım attı ?

Yaklaşık 6 sene önce bir 23 Nisan günü arkadaşlarının uzun uğraşlar sonucu zorla çekimlerini kendi 100 TL’lik kamerasıyla çalıştı. O gün bu işten çok zevk aldığını açıklayan Emirhan Erol; “O zamanlarda fotoğrafçılık popüler bir işti. Bende neden olmasın dedim. Kendimi bu iş için ispatlamam lazım diye düşündüm ve şimdi başardığıma inanıyorum. Zamanla artan popülerlikle beraber İzmit’te adımı duyurdum artık. Şu anda da yönetmenlik yapıyorum. Bunun yanı sıra görüntü yönetmenliği yapıyorum ve sürekli klipler çekiyorum. “ diye konuştu.

İzmit’teki piyasayı hareketlendirdim”

“ Piyasanın nabzını ölçerek yaptığı işlerin değerini gösteren Emirhan Erol, daha bir çok işin geleceğini belirtti. Şimdilik Marmara bölgesinde çalışan Emirhan Erol , ileri vakitlerde Türkiye genelinde daha iyi isimlerle daha güzel işler yapmak istediğini belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.