SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kocaeli’de kayıp olarak aranan alzheimer hastası bulundu

Bu haber 07 Ekim 2020 - 15:46 'de eklendi.

Kocaeli’nin Derince ilçesindeki evinden 2 gün önce camiye gidiyorum diye çıkıp kaybolan ve oğlu tarafından sokaklara kayıp ilanı asılarak aranan alzheimer hastası yaşlı adam, evinden yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta polis ekiplerince bulundu. Yaşlı adamın 2 gün boyunca hiç bir şey yemediği ve yürümekten ayaklarının kan topladığı öğrenildi.

Kocaeli’de 2 gün önce camiye gitmek için evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan alzheimer hastası 67 yaşındaki Ali Deniz, evinden 30 km uzakta bulundu. Edinilen bilgiye göre evden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen Ali Deniz’den haber alamayan yakınları kayıp ilanı verdi. Yaşlı adamın eve dönmemesi sonrasında paniğe kapılan yakınları, telaşa kapılarak sokak sokak aramaya başladı. Yaşlı adamın oğlu Orhan Deniz ise polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Orhan Deniz daha sonra kayıp ilanları bastırıp, sokak sokak gezerek her yere ilanları astı.Evinden 30 kilometre uzakta bulunduKaybolmasından 2 gün sonra yaşlı adam Derince’deki evinden yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta olan Gölcük ilçesinde polis ekipleri tarafından bulundu. Yaşlı adamı bulan ekipler, ailesine haber verdi. Bunun üzerine aile rahat bir nefes aldı. Ardından polis ekipleri hasta adamı ailesine teslim etti. Yaşlı adamın, 2 gün boyunca yürüdüğü, otobüse binmediği ve hiçbir şey yemediği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.