SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

KKTC’de çıkan hortum büyük çapta maddi hasara neden oldu

Bu haber 21 Kasım 2020 - 2:47 'de eklendi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) çıkan hortumlar nedeni ile birçok bölgede büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (KKTC) dün gece başlayan yağışlı havanın etkisi altına girmesi ile birlikte birçok bölgede hortum çıktı. Turizm kenti Girne’ye bağlı Ozanköy, Çatalköy ve Lapta bölgelerinde deniz açıklarında ortaya çıkan hortumlar, büyük çapta maddi hasara neden oldu. Çıkan hortumlar tırları, araçları, elektrik direkleri ve ağaçları devirirken, evlerin çatılarını uçurdu. Hortumdan etkilenen bölgeler adeta savaş alanına döndü. KKTC’ye elektrik sağlayan santralin güvenlik nedeni ile durdurulması ile birçok bölge elektriksiz kaldı. Ekipler, hasar tespit ve tamir için birçok bölgede çalışmalarına devam ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.