SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kısıtlamaların kalkacağı haberi gelinlikçilerde büyük hareketliliğe neden oldu

Bu haber 24 Şubat 2021 - 13:35 'de eklendi.

Korona virüs yasaklarının hafifletilmesi haberi birçok sektörde olduğu gibi gelinlikçileri de sevindirdi. Ümraniye’de çok sayıda ünlü ismin katılımıyla açılışı gerçekleşen bir gelinlik firmasının sahibi olan Tuğba Yeter “1 Mart’ta kısıtlamaların hafifletilmesi kararı bizde büyük bir hareketlenmeye neden oldu” dedi.

Korona virüs nedeniyle alınan tedbir kararları doğrultusunda uzun bir süredir yapılamayan düğünler için 1 Mart tarihi itibariyle alınan kısıtlama tedbirlerinin hafifletilmesi bekleniyor. Hal böyle olunca hem düğün salonlarında hem de gelinlikçiler de büyük hareketlilik başladı. Ümraniye’de ünlü sanatçıların katılımıyla açılışı gerçekleştirilen bir gelinlik firmasının sahibi Tuğba Yeter kısıtlama kararlarının hafifletilmesi haberinden sonra büyük bir hareketlenme yaşadıklarını belirterek “2020 yılında pandemiden dolayı düğünlerimiz hep kısıtlı oldu. Bu nedenle gelinlerimiz daha çok sade ve düz modeller tercih ettiler. Bu yıl tam tersi gelen gelinlerimizin hepsi yasakların kalkmasını beklerken daha gösterişli, daha alımlı ve ışıltılı gelinlikler tercih etmeye başladılar. Açıkçası bu da bizim hoşumuza gidiyor onları hazırlarken ışıltılı görünmeleri. Sektör canlanmaya başladı. Özellikle 1 Mart itibariyle kısıtlamaların hafif hafif azaltılacağı söylendikten sonra herkes tarihlerini belirlemeye başladı. Bu tarihler belirlendikçe bize de dönüşler hızlı bir şekilde başladı. Biz de bu durumdan oldukça mutluyuz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.