SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kıbrıs uçağında bomba ihbarı paniği

Bu haber 18 Aralık 2019 - 10:35 'de eklendi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kıbrıs’a gitmek üzere piste doğru ilerleyen uçakta büyük bir panik yaşandı. “Havalimanında beş tane bomba var” diye bağıran kadın ortalığı karıştırdı.

Bugün 06:54 sıralarında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kıbrıs’a gitmek üzere piste doğru ilerleyen yolcu uçağında büyük bir panik yaşandı. Yolcular arasındaki bir kadının uçakta ve havaalanında bomba olduğu iddia etmesi üzerine ortalık karıştı.

“HAVAALANINDA BEŞ TANE BOMBA VAR”

Sabah’ın haberine göre, uçak tam kalkmak üzere piste doğru gelirken bir kadın bomba ihbarında bulundu. Yolcular tarafından çekilen videoda kadın diğer yolcular tarafından durdurulmaya çalışılırken “havaalanında beş tane bomba var” diye bağırdığı görülüyor.Tahliye edilen uçakta arama yapılmaya başlandı.

haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.