SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaymakam Amerikan Kültür’e tam not verdi

Bu haber 13 Nisan 2015 - 6:56 'de eklendi.

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu’nu ziyaret eden Kaymakam Aydın Memük, sınıfları dolaştı. Öğrencilerle İngilizce konuşan Memük, kuruma da tam not verdi.

YABANCI dil öğretiminde tüm dünyada hizmet veren ve öğrenme garantisi ile öğrenci memnuniyetini ön planda tutan Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Torbalılı öğrencilere İngilizce öğretiyor. Kurum, geçtiğimiz ay, esnafa daha düşük fiyata İngilizce öğretmek için Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile protokol imzalamıştı. Kurumu, önceki gün de Kaymakam Aydın Memük ziyaret etti. Sınıfları tek tek gezen ve öğrencilerle İngilizce sohbet eden Memük, kuruma da tam not verdi. Çocuklarından birinin Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu’na geldiğini belirten Memük, diğerini de göndereceğini söyledi.

DÜNYA STANDARTLARINDA

YABANCI dil eğitiminde 100 yılı aşkın süredir hizmet veren, Türkiye’nin ve Dünya’nın en yaygın dil kurslarından biri olan Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulları, 3 yıldır Torbalı’da hizmet veriyor. Uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde birçok ödül almaya hak kazanmış ilk ve tek dil okulu olan Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları’nda uygulanan Avrupa Dil Portfolyosu, Avrupa Konseyi tarafından akredite edilen Türkiye’deki ilk ve tek eğitim sistemi.Torbalı’da uluslararası deneyimi ve kalitesiyle hizmet veren Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, tüm dünya ile aynı standartlarda dil öğrenme fırsatını sunuyor.

MODERN SINIFLARDA EĞİTİM

RAHAT, ferah ve konforlu özel sınıflarda tercihlere göre hizmet veren kurumda, ilköğretim öğrencileri, lise öğrencileri ve yetişkinler için kurslar veriliyor. Torbalılılara yabancı dil öğretme amacıyla yola çıkan Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu’nu önceki gün Kaymakam Aydın Memük ziyaret etti. Kurumun, Ertuğrul Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerindeki binasında yetkililerle bir araya gelen Memük, öğrencilerle İngilizce konuştu. Kuruma tam not veren Memük: “Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, modern sınıfları ve eğitim anlayışı ile dikkat çekiyor. Tüm yetkilileri tebrik ediyorum” dedi. Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Halkla İlişkiler Müdürü Özge Ağlamaz, Kaymakam Aydın Memük’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.