SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnternet bağımlılığı en az uyuşturucu bağımlılığı kadar tehlikeli

Bu haber 29 Aralık 2020 - 14:40 'de eklendi.

Yakın Doğu Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YABEM) ve Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu öncülüğünde, Gönyeli Belediyesi, Girne Belediyesi, Değirmenlik Belediyesi, Beyarmudu Belediyesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’nin desteği ile hayata geçirilen “Çocukları Sanal Düşmandan Koruyoruz” projesi kapsamında gerçekleştirilen anne-baba eğitimleri tamamlandı.

Proje kapsamında çocukların internet kullanım düzeyleri, internet bağımlılık durumları ve anne babaların, çocuklarının internet kullanımına yönelik yaşadıkları sorunların belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen proje ile Beyarmudu, Girne, Değirmenlik, Lefkoşa ve Gönyeli’de anne-babalara eğitimler verildi. Projenin Şubat 2021’de başlayacak ikinci ayağında ise Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın da dahil olmasıyla, konuyla ilgili öğretmenlere de eğitimler verilecek.“Çocukları Sanal Düşmandan Koruyoruz” projesinin sonuçları Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Turuncu Salon’da düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. Toplantıda, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Murat Tüzünkan, Yakın Doğu Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çiğdem Hürsen, Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Gönyeli Belediyesi temsilcisi Şahin Karasalih ve Girne Belediyesi temsilcisi Misli Kadıoğlu hazır bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.