Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Belçika’dan Stedelijk Humaniora Dilsen Okulu’nun yürüttüğü ‘Harmony Edu’ adlı Erasmus + 122 projesi kapsamında 10 öğrenci ve iki öğretmenden oluşan bir grubu ağırladı.
“SÜRDÜRÜLEBİLİR Enerji ve Çevre” temalı Erasmus + projesinde Torbalı’daki okulda karşılıklı olarak sunumlar yapıldı ve sürdürülebilirlik konusunda farkındalık oluşturuldu.
5 GÜN boyunca kendilerinin misafiri olacak olan öğretmen ve öğrencilerle bir dizi program çerçevesinde bir dizi ziyaret de gerçekleştirilecek. Ziyaretler kapsamında Efes Antik Kenti ile Metropolis Antik Kenti gibi Torbalı ve çevre yerlerdeki tarihi ve kültürel miraslarımız da ziyaret edilecek.
TORBALI Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Müdürü Mustafa Er, yaptığı açıklamada, “Projenin gerçekleştirilmesinde emeği ve katkısı olan başta misafir öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere müdür proje yürütücüsü, müdür yardımcılarımız Hülya hanım ile Hilal hanıma, İngilizce öğretmenimiz Mehmet Fatih beye, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak bu tür projelerle okulumuzun ve öğrencilerimizin her alanda vizyoner bakış açılarını geliştirmeye, okulumuzu Torbalı’da marka okul oluşturma çabalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.














