SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İhlas’a Geçiş Sınavı için başvurular başladı

Bu haber 17 Ocak 2021 - 7:07 'de eklendi.

İhlas Koleji tarafından her yıl düzenlenen İhlas’a Geçiş Sınavı (İGS) bu yıl 27-28 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.İhlas Kolejinin Bahçelievler, Beylikdüzü ve Bizimevler Kampüsleri’nde düzenlenecek olan İGS’ye ilkokul 4,ortaokul 5,6,7,8 ve liselerin 9,10 ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecekler. Sınava katılacak öğrenciler İhlas Koleji’nin www.ihlaskoleji.k12.tr web adresinden online kayıt yaptırabilecekler. Kayıtlar 25 Şubat 2021 tarihinde sona erecek. Sınav sonuçları ise 5 Mart 2021 Cuma günü

Yeltekin: “Başarılı öğrencilere yüzde 100’e varan indirimler vereceğiz”İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin, bu yıl için düzenlenecek olan İhlas’a Geçiş Sınavı için hazırlıklara başladıklarını belirterek tüm öğrencileri İGS sınavına girmeye davet etti. Sınava giren her öğrenciye indirim vereceklerinin altını çizen Yeltekin, “Öncelikli olarak İGS sınavına giren her öğrenciye diğer indirimlerin dışında yüzde 10 indirim vereceğiz. Bunun yanında İGS başarı puanına göre bu indirim yüzde 100’e kadar ulaşabilecek” dedi.Verilecek indirimlerin okulların kademe sonuna kadar olduğunu belirten Yeltekin, “Örneğin 5. sınıfa giden bir çocuğumuzun kazandığı indirim, ortaokulun son senesi olan 8. sınıfın sonuna kadar devam edecek. Aynı şekilde 9. sınıf öğrencisi de 12. sınıf sonuna kadar bu indirimden faydalanacak. Bunun yanı sıra ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri için, yapılacak olan mülakat sonucunda kayıt kabulleri yapılacaktır” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.