SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İhlas Koleji öğrencisi Bilim Olimpiyatları’nda İstanbul birincisi oldu

Bu haber 18 Aralık 2020 - 22:27 'de eklendi.

İhlas Koleji öğrencisi Defne Ulusoy İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstanbul Bilim Olimpiyatları’nda İstanbul birincisi oldu.

Bu yıl online olarak gerçekleştirilen olimpiyatlarda Bahçelievler İhlas Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Defne Ulusoy matematik kategorisinde şampiyonluğa ulaştı. Toplam 37475 öğrencinin başvuruda bulunduğu ve beş dalda düzenlenen olimpiyatlarda matematik kategorisindeki Cahit Arf sınavına katılan Ulusoy, kendi kategorisinde İstanbul birincisi oldu.Defne Ulusoy’u başarısından dolayı tebrik eden İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin, pandemi dolayısıyla çok farklı bir yıl geçirdiklerine vurgu yaparak elde edilen başarının değerinin önemine dikkat çekti. Olağan dışı bir eğitim yılı yaşadıklarının altını çizen Yeltekin, ortaya çıkan koşullar karşısında değerlendirmelerini yaptıklarını ve yeni bir eğitim planlaması hazırladıklarını söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.