SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

HKTM; Met Didactic ile eğitim sektöründe yer alacak

Bu haber 10 Mart 2021 - 22:57 'de eklendi.

30 yıllık köklü firma, Met | Didactic (Modül Modern Eğitim Teknolojileri A.Ş.) olarak yeni kurumsal kimliğiyle faaliyetlerini zenginleştirme kararı aldı.

HKTM; endüstrinin proje, ürün, teknoloji, bilgi ve tecrübe taleplerine tek noktadan cevap üretmek ve deneyimlerini çeşitlendirebilmek için eğitim alanına iddialı bir yatırımla giriş yaptı. 1992 kuruluşlu “Modül Öğrenim Araçları Tic. Ltd. Şti’ni” bünyesine katarak, firmanın teknik eğitim içeriği oluşturma, eğitim setleri tasarlama gibi faaliyetlerinin yayın haklarını ve fikri mülkiyet haklarını satın aldı.

30 yıllık köklü firma, Met Didactic (Modül Modern Eğitim Teknolojileri A.Ş.) olarak yeni kurumsal kimliğiyle faaliyetlerini zenginleştirme kararı aldı. HKTM; Met Didactic ile eğitim sektöründe yer alarak sektörün özgün bilgileriyle donanmış personel yetiştirme sürecinin öneminin altını çizmiş oldu.

HKTM Genel Müdürü İlham Çelebi, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Afrika bölgesi ve Yakın Asya öncelikli olmak üzere tüm dünyada teknik eğitim alanında çalışmalar yapmak Met Didactic’ in vizyonunu oluşturmaktadır. HKTM Grup firması olarak “iyi mühendislik” felsefesininden ilham alarak teknik personel oluşmasını sağlamak, endüstriyel gelişimlerin toplumsal gelişimle paralellik göstermesini desteklemek Met Didactic firmasının önemli değerleri arasında olacaktır. Modül Öğrenim Araçları Tic. Ltd. Şti’nin kurucusu olan Sayın Faruk Kartal,eğitim sektöründeki engin deneyimini Met Didactic’te Genel Müdür olarak sürdürmektedir. 30 yılllık eğitim deneyimini, yeni teknolojilerle birleştirerek gelecek nesillere ve farklı coğrafyalara taşıyacaktır. HKTM olarak, sektörümüzde hizmet değerlerini yükseltmek ve bütünlük içinde gelişimine katkıda bulunmak üzere yatırım çalışmalarımız devam edecektir.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.