SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hira Grup ilk şubesini Torbalı’ya açtı

Bu haber 24 Ocak 2018 - 14:06 'de eklendi.

ANKARA kuruluşu olan Hira Grup Tabela, Reklam ve Dijital Baskı firması, Türkiye genelindeki ilk şubesini Torbalı’da açtı. Gün geçtikçe hızla büyüyen ve gelişen Torbalı’ya 1 ay önce şube açan firma, ilçedeki dijital baskı tabela ve reklam sektöründeki eksikliği giderecek. Cemil Çakıroğlu’nun sahibi olduğu Hira Grup, iç-dış mekan dijital baskı,  krom-nikel paslanmaz harf, iç yönlendirme tabelaları, alüminyum oyma tabela, led ve leon tabelalar, karayolları tabelaları, ışıklı-ışıksız tabela, çatı tabelaları, totem tabela, pleksi kutu harf, cephe giydirme, araç giydirme, fuar stantları, CNC kesim, billboard, branda, afiş ve kayan yazı işleri yapıyor.

ANKARA MERKEZLİ

İZMİR-Aydın asfaltı üzeri Sefa Motor yanında hizmet veren Hira Grup Tabela, Reklam ve Dijital Baskı firmasının Satış ve Pazarlama Sorumlusu Metin Aktün, “Firmamız, 2002 yılında Cemil Çakıroğlu tarafından inşaat, yapı, dekorasyon ve gayrimenkul alım satım alanlarında hizmet vermek amacı ile Ankara’ da kuruldu. Hira Grup olarak hedefimiz, proje tasarım ve uygulama hizmetlerimiz ile yaşam alanlarınıza değer katmak amacı ile çözümler üretmektir” şeklinde açıklamalarda bulundu..

‘AÇILDIĞIMIZ GÜNDEN BU YANA YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ’

KALİTE ve hizmet kadar önemli bir değer, onu uygun bir maliyet ve fiyatla sunmaktır” diye sözlerini sürdüren Aktün, “Bu, kendimizden çok müşterilerimiz için duyduğumuz bir sorumluluk duygusudur. Açıklık, şeffaflık ve dürüstlük müşterilerimizin bize duydukları güveni doğuran en temel özelliklerimizdir. Tüm iş ve hizmetlerimizde bunu korumak gerektiğinin bilincindeyiz” şeklinde konuştu. Aktün, Torbalı’daki bu gelişimi ve büyümeyi fark ettiklerini, bu amaçla Torbalı’ya açtıkları şubenin 1 ayda yoğun ilgi gördüklerini ifade etti. Aktün, ayrıca kendilerine ulaşmak isteyen Torbalılıların 0 545 560 35 05 numaralı telefondan ulaşabileceğini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.