SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hayaller Fakültesi’ne çocuk profesörler aranıyor

Bu haber 04 Şubat 2021 - 13:17 'de eklendi.

Çocuklara erken yaşta meslekleri keşfetmeleri ve hayallerinin peşinden gitmelerini aktaran cocukfakultesi.com yeni bir keşif deneyimi sunuyor. 6-16 yaş arası çocukları hedefleyen projede dijital meslek fakültelerinde interaktif içeriklerle çocukların meslek deneyimlerinde bulunması ve yeteneklerini keşfetmesi hedefleniyor. Bu fakültenin kendisi çocuk, mesleklerin içerikleri ise büyükler için bile heyecan verici.

Pandemi nedeniyle online eğitimin yaygınlaşması, çocuklar için farklı alternatifleri de gündeme taşıdı. Altı aylık bir çalışmayla ortaya çıkan “cocukfakultesi.com ” çocuklara meslek seçimlerinde ve meslekleri erken yaşta keşfetmelerinde destek oluyor. Çocukların ilgisini çekecek içeriklere ve bölümlere yer veren www.cocukfakultesi.com , kendi alanında uzman isimlerin bir araya gelmesiyle oluşuyor. Yapımcı Esra Özge Aktürk, Oyuncu Emre Turanlı, Karikatürist Varol Yaşaroğlu, Mühendis Cem Say ve Ümit Öcal’dan oluşan yönetim ekibinin liderliğinde projede uzman psikolog/pedagog, mimar, avukat gibi çocuklara farklı meslekleri eğlenceli şekilde aktaran isimler yer alıyor. Projede Uzay Bilimleri Fakültesi’nde Türkiye’nin yetiştirdiği NASA’da görev alan AstroFizikçi Umut Yıldız gibi önemli isimler meslek deneyimleri sunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.