SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Havalar ısındı, klima satışları patladı

Bu haber 25 Mayıs 2021 - 9:25 'de eklendi.

Hava sıcaklıklarının bu hafta 40 dereceyi bulması vatandaşları klima almaya yöneltti. İklimSA bayisi olan Güntaş Mühendislik’te yüzde 30’a varan indirimler, firmaya olan ilgiyi arttırdı.

MİTHATPAŞA Caddesi’ndeki cami karşısında hizmet veren Güntaş Mühendislik İklimsa firması, tam bir ‘klima marketi’ gibi çalışıyor. İklimSA’nın yanı sıra Dünyanın en iyi markaları olan Mitsubishi, Sharp, General Elektrik, Sigma ve Samsung klimaların satışını yapan Güntaş’ın sahibi Makine Mühendisi Ahmet Taşlıoğlu, İklimsa’nın 2021 yılı yeni modellerinin geldiğini ve bu cihazların çok üstün özellikleri olduğunu belirtti. Makine Mühendisi Ahmet Taşlıoğlu, İklimsa firmasında ‘bahar kampanyası’nın da devam ettiğini ve bu kampanya süresince yüzde 30’a varan indirimlerin olduğunu söyledi.

HAVALAR ISINDI, KLİMA SATIŞLARI PATLADI

HAVA sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğine yönelik yapılan açıklamalar klima satışlarına da yansıdı. Torbalı İklimSA Bayi sahibi Ahmet Taşlıoğlu, klima satışlarında geçen yılın Mayıs ayına göre yüzde 30 artış gözlendiğini belirtti. Önümüzdeki günlerde mevsim normallerinin üzerine çıkması beklenen sıcaklık ve nem oranının etkisiyle artan satışların klima satışlarını etkilediğini belirten Güntaş Mühendislik sahibi Taşlıoğlu, “Sıcak havaların yanı sıra yeni nesil cihazlar, online alışveriş kolaylığı, ürün çeşitliliği ve uygun ödeme koşulları da talebi harekete geçirdi. Yüzde 30’a varan indirimlerimiz de büyük ilgi görmemize neden oluyor. Tüm Torbalılı vatandaşlarımızı işyerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.