SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Güvenlik müdürünün öldürülmesine 5 gözaltı

Bu haber 22 Eylül 2018 - 16:07 'de eklendi.

Antalya’da ünlü bir eğlence merkezinin güvenlik müdürünün öldürülmesiyle ilgili 5 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Bu sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi’ndeki bir eğlence merkezinin otoparkında meydana gelen olayda, güvenlik müdürü Hakan Çopuroğlu (39) ile daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen 4 kişi arasında tartışma çıkmış, Çopuroğlu önce sopayla yere düşürülmüş, ardından pompalı tüfekle öldürülmüştü. Olay sonrası geniş çaplı soruşturma başlatan Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 5 şüpheliden birini kent merkezinde, 4’ünü ise Serik ilçesinde yakalandı. Şüphelilerin emniyette sorgularına devam edildiği bildirildi.  

İsa Akar
 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.