SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gezerek, görerek, yaparak ve yaşayarak öğreniyorlar

Bu haber 10 Mart 2023 - 0:54 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitim bünyesinde bulunan anaokulunun İnci Taneleri sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sevgi Yıldırım rehberliğinde Aslanlar’da bulunan bir seradaki ‘Çilek Bahçesini’ ziyaret ettiler.

ÇİLEĞİN yetiştirilme ve büyüme aşamalarını yakından gözlemleyen çocuklarımız, dalından topladıkları, taze,  lezzetli çilekleri afiyetle yediler. Öğretmen Sevgi Yıldırım, “Ziyaret esnasında çocuklarımıza çilek fidesi hediye eden Çilek Bahçesi  yetkililerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

‘SOSYAL AKTİVİTELERE ÖNEM ERİYORUZ’

BU tür sosyal aktivitelere önem verdiklerini, çocukların yetişmesinde ve gelişiminde bu etkinliklerin önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Yıldırım, “Halk Eğitim Merkezi olarak sosyal aktivitelere önem veriyoruz. Amacımız daha bilinçli bireyler yetiştirmek. Bugün de Aslanlar’daki serada incelemelerde bulunduk. Öğprenciler, çok şey öğrendiler” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.