SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gayretli’den LGS’ye girecek öğrencilere tavsiyeler

Bu haber 06 Aralık 2020 - 6:13 'de eklendi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) gibi sınavlarda değişikliğin söz konusu olmadığını, öğrencilerin tüm müfredattan sorumlu tutulacağını bildirdi. Açıklamalara istinaden konuşan İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, “Öğrenciler uzaktan eğitimlerine düzenli katılım sağlamaya devam etmeli. Gerçek saat ve sürede deneme sınavları çözülmeli” dedi.

“Milli Eğitim’in yayınladığı örnek soruları çözmeyi unutmayın”Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan adaylar için geri sayım sürüyor. Sınavlara hazırlanan öğrencilere tavsiyelerde bulunan İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, “EBA’da 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencileri için açılmış olan sınavlara hazırlık derslerini takip edin. EBA’da yayınlanmış örnek sorularla, Milli Eğitim’in yayınladığı örnek soruları çözmeyi unutmayın. Çeşitli soru kitaplarından ve online platformlardan yararlanın. Yapamadığınız soruları online olarak sorun. Konuları ve soruları pas geçmeyin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.